Назад до Деветте основни лечения

Деветте основни лечения

  1. Деветте основни лечения
  2. Ярки предмети
  3. Звуци
  4. Живи обекти
  5. Подвижни обекти
  6. Тежки обекти
  7. Електрически обекти
  8. Символични обекти
  9. Цветове
  10. Други обекти

Подвижни обекти

Всеки подвижен обект като украси, фонтани и вятърни мелници генерира Ци и често помага за нейното забавянето или модифицирането на Ша Ци.

Украси от подвижни пръчици и пластинки

Подобно на вятърните камбанки, тези украси могат да се използват едновременно и за модифициране на насрещните стрели на Ци по коридорите, и за генериране на Ци в ъглите, които имат нужда от подсилване. Те могат да се използват също и за енергетично пречупване в стаята.

Украшение от подвижни пръчици и пластинки в спалняЕдна жена, която нямала избор, направила офиса в спалнята си. Това не е добър Фън Шуй, защото се смесват работната енергия с тази на почивката. Вероятно един параван би бил най-доброто решение, но в случая украшение, поставено между нейното легло и бюрото й предложил единственото възможно краткосрочно решение, особено за човек, който има доста ограничен бюджет.

Фонтани

Могат да се използват за генериране на Ци в околния пейзаж, в градината или вътрешното разположете. Водата винаги е добър символ на течащата енергия, както и чудесен абсорбатор на енергия. Фонтаните помагат и за забавянето и отклоняването на Ша Ци.

Вятърни мелници

Вятърните мелници или техни символи също могат да генерират енергия.

* редактор - Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Много интересна статия, ще обмисля съветите
Виж още отзиви
Коментирай
loading...