Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Фън Шуй  »  Принципи на Фън Шуй  »  Елементи на геомантията  »  Електромагнитни енергии

Елементи на геомантията

Елементи на геомантията

Електромагнитни енергии

Последните изследвания са показали връзка между наличието на електромагнитни полета в дома или офиса и появата на някаква болест. Тази невидима енергия на XX век изглежда засяга хората по начин, подобен на влиянието на естествените земни енергии. Научната общност още спори относно техниките, използвани при някои проучвания. Но доказателствата сочат, че електромагнитната енергия може да бъде следващият "азбестов" проблем за нашите домове и работни места.

Събраният опит от консултации най-малко показва връзката между електромагнитните полета и безсънието. Други проучвания са показали възможни връзки с повишаването на болните от левкемия, рак, склонност към самоубийство и други болести.

Все нещо може да се направи в тази насока с помощта на Фън Шуй. ЕМП са естествени полета, което се получават от създадената от хората изкуствена среда – електропреносна мрежа, електроуреди, генератори, усилватели, излъчватели. Най-лесно е да приемем едно просто правило – всички подобни устройства да бъдат поне на една ръка разстояние от нас.

* редактор - Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй

Източници за Фън Шуй
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 1984

Препоръчани продукти

Коментари за Елементи на геомантията

  1. .

    По отношение на новите строителни материали искаМ да кажа следното. Санирането на жилищните постройки във днешно време е повече въпрос на бизнес и печалби, отколкото на потребност. В нашата географска ширина, ползата от тази изолация със стиропор е минимална, но вредата е значителна. Стиропора е химическо искуствено вещество, което излъчва вредна негативна енергия. Опитайте да полежите на стиропорна плоча и ще го почувствате. Същото се отнася и за зидария от блоковете ИТОНГ. Итонга може да бъде още по вреден със своето негативно излъчване, тъй като цялото помещение може да бъде изградено от него. Хора помнете. Човечеството страда най вече, от НЕВЕЖЕСТВО, ЗАБЛУДИ И СУЕТА

Подобни статии

Дървета

Дървета

Дърветата и озеленяването допълнително подобряват фън шуй на пейзажа. Те изпълняват множество важни ...
Вход към сградата

Вход към сградата

Външният вход към сградата - прагът между дома или офиса и външният свят - е ключов фактор във фън ш...
Офисът

Офисът

За много китайци фън шуй заема жизненоважно място в изкуството на бизнес управлението. Всъщност сега...
Интериорните врати

Интериорните врати

В идеалната къща, апартамент или офис потокът на ци трябва да е равномерен като кръвообращението на ...
Безредие

Безредие

Ролята на безредието заема основно място в традиционния Фън Шуй със своето влияние върху потока на Ц...
Стремежите на Ба Гуа

Стремежите на Ба Гуа

Ба Гуа означава Осем триграми и също е графичното им изображение с осмоъгълна форма, което често се ...