Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Фън Шуй  »  Принципи на Фън Шуй  »  Елементи на геомантията  »  Електромагнитни енергии

Елементи на геомантията

Елементи на геомантията

Електромагнитни енергии

Последните изследвания са показали връзка между наличието на електромагнитни полета в дома или офиса и появата на някаква болест. Тази невидима енергия на XX век изглежда засяга хората по начин, подобен на влиянието на естествените земни енергии. Научната общност още спори относно техниките, използвани при някои проучвания. Но доказателствата сочат, че електромагнитната енергия може да бъде следващият "азбестов" проблем за нашите домове и работни места.

Събраният опит от консултации най-малко показва връзката между електромагнитните полета и безсънието. Други проучвания са показали възможни връзки с повишаването на болните от левкемия, рак, склонност към самоубийство и други болести.

Все нещо може да се направи в тази насока с помощта на Фън Шуй. ЕМП са естествени полета, което се получават от създадената от хората изкуствена среда – електропреносна мрежа, електроуреди, генератори, усилватели, излъчватели. Най-лесно е да приемем едно просто правило – всички подобни устройства да бъдат поне на една ръка разстояние от нас.

* редактор - Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй

Източници за Фън Шуй
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 1887

Препоръчани продукти

Коментари за Елементи на геомантията

  1. .

    По отношение на новите строителни материали искаМ да кажа следното. Санирането на жилищните постройки във днешно време е повече въпрос на бизнес и печалби, отколкото на потребност. В нашата географска ширина, ползата от тази изолация със стиропор е минимална, но вредата е значителна. Стиропора е химическо искуствено вещество, което излъчва вредна негативна енергия. Опитайте да полежите на стиропорна плоча и ще го почувствате. Същото се отнася и за зидария от блоковете ИТОНГ. Итонга може да бъде още по вреден със своето негативно излъчване, тъй като цялото помещение може да бъде изградено от него. Хора помнете. Човечеството страда най вече, от НЕВЕЖЕСТВО, ЗАБЛУДИ И СУЕТА

Подобни статии

Структурни елементи

Структурни елементи

Изглежда, че в условията на съвременния живот интериорният фън шуй ни въздейства повече от екстериор...
Езера

Езера

Езерата и басейните също влияят на фън шуй. Езерото или всякакъв водоизточник на територията или бли...
Кухнята

Кухнята

Разбира се, в предишните времена кухнята в много отношения е била центърът на дома и семейството се ...
Банята

Банята

Тоалетната и банята са изключително важни стаи в къщата, тъй като те са местата, където водата (пари...
Пътища

Пътища

Много домове не се намират близо до океан или река, но почти винаги са до пътища с трафик и движение...