PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Принципи на Фън Шуй

Накратко за цветовете във Фън Шуй

Знаете ли, че оранжевият цвят се смята за "социален цвят", тъй като създава необходимата енергия за насърчаване на разговори и добро настроение в дома или офиса. Ако включите оранжевите тонове във вашият интериор ще сте заобиколени от топли отношения и приятни разговори. Оранжевото напомня на топла лятна нощ или на огън в разпалена камина.

Да се научиш как да използваш цветовете във Фън Шуй не е никак трудно, а и това е един от най-лесните начини за трансформиране на енергия в пространството.

Синьо

Събирането на елементи със син цвят в дома носи успокояваща енергия. Синият цвят е воден елемент. Най-добре е сините предмети да бъдат поставяни на изток за здраве и и на север за успехи в кариерата.

Жълто

Във Фън Шуй жълтият цвят се свързва със слънчевата светлина, ако има жълти предмети в помещението, то моментално се изпълва със щастие. Поставете жълти аксесоари или боядисайте в жълто вашата кухня, хол или детска стая за генериране на уютни и приветстващи вибрации.

Зелено

Зеленото е цветът на подновената енергия и регенерация във Фън Шуй. Зеленият цвят може да се използва, за да донесе баланс и хармония във вашия дом чрез вибрации получени от природата. Това е най-добрият тон за постигане на енергийни ефекти на здраве, жизненост и растеж.

Червено

Червеният цвят е най-мощният във Фън Шуй, той носи енергията на страстта, радостта и сексуалното желание във вашия дом.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

А бял и кафяв???
Виж още отзиви
Коментирай
loading...